30 års garanti
     
Frakt
 
Garantin gäller på
whiteboardytan vid
normal användning
  Frakt och moms 
tillkommer på 
samtliga priser
 
   
Priser

För att se priser begär
inloggningsuppgifter.
Gå in på "kontakta oss"

 
 
Stort Konferensskåp

Våra stora konferensskåp har dörrar i elegant design i fanerat trä med släta dörrar (Informa) eller fanerad spegel med ram i äkta trä (Dialog) och med stomme i gediget trä eller i en del fall vit laminat. Vi har även samma skåp helt i laminat med släta dörrar (Respons) alla med samma höga utrustningsnivå redan i standard utförande. 


Skåpets whiteboardtavla med magnetfunktion är av samma höga kvalité som våra övriga whiteboardtavlor och vi lämnar 30 års garanti på skrivytan vid normal användning.

Skåpets Filmduk är 144 x 150 cm stor och har vit matt filmduk med svart baksida. Den sitter väl dold från smuts bakom en utfällbar frontpanel. Duken fästes upptill i en utfällbar arm, som kan vinklas i olika lägen. Dörrarna har steglös låsning i olika öppningsläge.

Blädderblocket och dörrtavla kan fästas på insidan av båda dörrarna och ett block medföljer. Pennhyllan i underkant på tavlan är 8 cm bred.

Pekpinne medföljer och fästes på en krok i skåpet. Konferensskåpet kan fås med hjulstativ (vit eller silver) som köps separat.
 

Scanavi
Industrigatan 5
Box 117
289 42 Broby


Copyright © Scanavi 2016
Produktion & Design av Kreativ Studio