30 års garanti
     
Frakt
 
Garantin gäller på
whiteboardytan vid
normal användning
  Frakt och moms 
tillkommer på 
samtliga priser
 
   
Priser

För att se priser begär
inloggningsuppgifter.
Gå in på "kontakta oss"

 
 
Filmdukar Connect

Vår svensktillverkade filmdukar med kåpa, har genomgående en mycket hög kvalité. De finns i ett standard utförande (Connect) med kåpa i vitlackerad plåt och ett lite exklusivare utförande (Diplomat) med en designad droppformad kåpa i vitlackerat aluminium. Båda kan monteras i vägg, tak eller på våra väggkonsoler som är 15, 30, 50 eller 75 cm långa.

Arctiq duken är en plastad glasfiberarmerad väv, matt vit med en svart baksida. Den har ett gain värde på 1,0 vilket gör att betraktningsvinkeln är hela 180°. Måtten avser dukens mått i utdraget läge. Båda dessa filmdukar kan köpas som elektrisk filmdukar och drivs då med en stark inbyggd tubmotor som är helt dold i kåpan. 

Våra elektriska filmdukar kan styras genom en kontrollbox som monteras på väggen eller genom en IR fjärrkontroll. Ni måste beställa ett av dessa alternativ för att er filmduk skall fungera. Kontrollboxen levereras med en 3 meter lång sladd och installationen är enkel. Väljer ni IR fjärrkontroll får ni en kontrollbox plus en IR fjärrkontroll som styr boxen. Den kan då styras både manuellt via knapptryckning och via fjärrkontrollen. Den kan även programmeras för styrning via valfri fjärrkontroll (måste vara IR) t.ex. projektorns fjärrkontroll.


 

Scanavi
Industrigatan 5
Box 117
289 42 Broby


Copyright © Scanavi 2016
Produktion & Design av Kreativ Studio