30 års garanti
     
Frakt
 
Garantin gäller på
whiteboardytan vid
normal användning
  Frakt och moms 
tillkommer på 
samtliga priser
 
   
Priser

För att se priser begär
inloggningsuppgifter.
Gå in på "kontakta oss"

 
 
AV-list för whiteboardtavlor VISION

Våra AV-lister VISION består av en listprofil med ett spår för upphängning av flyttbara whiteboardtavlor, krittavlor och tillbehör. Dessutom av en pappershållare som går att montera på listprofilen för uppsättning av papper o.d. och en stödlist som monteras nertill som stöd för tavlorna.

Två AV-lister kan monteras ovanför varandra och med olika längd på upphängningsbeslagen på tavlorna, kan den översta tavlan glida utanpå den undre. På detta sätt kan man montera en whiteboardtavla fast på väggen och två whiteboardtavlor, krittavlor eller tillbehörstavlor på AV-lister som sedan kan glida utanpå varandra. I detta fall bör man beställa AV-listen så lång att småtavlorna kan avlastas vid sidan om en väggfast whiteboardtavla.

AV-listen kan monteras i fyra olika kombinationer.

  • Enspårig AV-list utan pappershållare
  • Enspårig AV-list med pappershållare
  • Tvåspårig AV-list utan pappershållare
  • Tvåspårig AV-list med pappershållare
AV-listen finns i naturanodiserat aluminium och vitlackerat aluminium. Längderna tillkapas i hela och halva meters längder max 6 meter. Ändstoppar ingår. För montering i AV-listen kan följande tavlor beställas. Blädderblockstavla, Whiteboardtavla (även med not och rut), krittavla (även med not och rut), Anslagstavla (kork och linne) och Tillbehörstavla


Tvåspårig utan pappershållare Vit

 

Scanavi
Industrigatan 5
Box 117
289 42 Broby


Copyright © Scanavi 2016
Produktion & Design av Kreativ Studio